SUCCES VAN JOUW BUSINESS

Vakkundig – Persoonlijk – Effectief

Wij verbinden merken met mensen

Vizicom, opgericht door Vera Brouwer helpt ambitieuze ondernemers hun bedrijven succesvol te maken. Jarenlange marketing- en communicatie ervaring en 12 jaar ervaring als eigenaar van een MKB bedrijf hebben er voor gezorgd dat er een netwerk van specialisten is opgebouwd. Voor elk project gaat er een team met de juiste specialisten voor jou aan de slag. Alles voor succes van jouw business!

Kennis benutten

In een wereld waarin alles met elkaar in verbinding staat, hebben we onder meer de kennis en ervaring van marcom adviseurs, webdesigners, ontwerpers, copywriters, fotografen en software experts gebundeld. Door professionals in te zetten voor datgene waar ze goed in zijn behalen we het beste resultaat. Voor een goede prijs krijgen opdrachtgevers de hoogste kwaliteit met als resultaat een effectieve marketing- of communicatie. De strategie is altijd leidend en het doel staat duidelijk voor ogen.

Persoonlijk & effectief

Vizicom kan zich snel en op een persoonlijke manier verdiepen in de opdracht, het probleem of je vraag. We zijn, samen met klanten en partners, altijd op ontdekkingsreis om iets nieuws te creëren dat spraakmakend is.

Duurzame relaties

Om je duurzame relaties te laten opbouwen met jouw klanten zijn begrippen als relevantie, interactie, echte betrokkenheid, co-creatie en centrale regie essentieel.

Wij geloven in alles wat we doen. Samen de schouders eronder. Wij zijn Vizicom. Wij helpen je met het realiseren van jouw online en offline succes

Ons team – Vizicom

Vera

Vera

Online | Marketing | Communicatie | Design

Eigenaar

Arjan

Arjan

Software ontwikkelaar & App maker
Richard

Richard

Software ontwikkelaar & App maker
Erna

Erna

Grafisch ontwerper & DTP
Cathy

Cathy

Professional fotograaf