Aankondiging E-learning of webinar. Teaser film symposium kankertherapie.

Een teaser film is om de nieuwsgierigheid te prikkelen en is vaak een verzameling fragmenten van een serie. De methode is vooral effectief als dit gericht is op een publiek dat van het artikel of de dienst die wordt aangeboden, nog niet heeft gehoord. Gaat het om een product voor vakmensen, dan ligt het meer voor de hand uit te gaan van reeds bestaande belangstelling.

Teaser voor online forum

Hét online forum voor professionals in kankerimmuuntherapie heeft in een teaser het symposium Kankerimmuuntherapie aangekondigd – waar gaat het naartoe en wie speelt welke rol?

Tijdens dit unieke online symposium delen tal van experts gedurende de dag hun kennis en praktijkervaring rondom kankerimmuuntherapie met diverse zorgprofessionals.

.immuunpro-symposium

Kankertherapieën worden nu onderzocht in standaard trials, met als gevolg dat patiënten standaardbehandelingen krijgen. Maar een complexe ziekte kun je pas echt goed behandelen met innovatieve manieren van (big) data verzamelen en analyseren. Hoog tijd voor een fundamentele discussie tussen en voor behandelaren, patiënten, zorgbestuurders, beleidsbepalers, onderzoekers en verzekeraars.

Teaser: Aankondiging symposium Kankerimmuuntherapie – waar gaat het naartoe en wie speelt welke rol?

Aankondiging E-learning of webinar

Aankondiging E-learning of webinar

Voor het Immuun Pro Symposium 2 online forum, maakte onze journalistieke videocontent maker Teaser filmpjes. Met een Teaser film breng jezelf, een dienst of product beter in beeld.

Ook een Teaser Film laten maken?

We adviseren je graag over de mogelijkheden.
Laat ons weten wat je wilt.

Of bel ons op 06 – 40786420