ADVERTEREN IN GOOGLE ADWORDS

Zoekmachine adverteren zorgt voor direct verkeer op je site!

Direct website-bezoekers nodig? Of wil je jouw producten onder de aandacht brengen? Zoekmachine Adverteren heeft direct impact en is de meest meetbare vorm van marketing. Google AdWords uitbesteden? Maak gebruik van onze kennis zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Geen lange en moeilijke contracten!

Wanneer je een adwords-abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft.

Bespaar tijd

Je hoeft geen tijd te investeren in de SEA van jouw website waardoor het mogelijk is om verder te gaan met jouw eigen werk.

Minder kosten, meer leads

Vaak adverteren ondernemers in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Wij richten alles goed in en zorgen dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

Ontzorgen

Om een website succesvol te laten zijn is het belangrijk dat deze voldoende bezoekers trekt. Met onze gecombineerde kennis van SEO/SEA en Website development kunnen wij je ontzorgen op alle vlakken.

Wat wij voor je doen

Wij zetten een Google Adwords campagne voor je op, stellen de advertentiegroepen, trefwoorden en trefwoordcombinaties voor je in (uiteraard in overleg met jou) en ontwikkelen enkele effectieve advertenties voor jouw product/dienst. Daarnaast stellen we het budget en de maximale kosten per klik voor je in. Wanneer de campagne draait monitoren we continu hoe de campagne loopt en sturen we waar nodig bij.

Eerlijke prijzen

We hanteren transparante en eerlijke prijzen;

Vanaf € 350,- per maand (incl. € 220,- klikbudget voor Google) richten we je Adwordscampagne in en monitoren we maandelijks je resultaten. Elke maand sturen we je campagne bij om de resultaten verder te verbeteren. Daarnaast betaal je aan Google voor de clicks op je advertenties. We hebben een Small pakket voor kleine regionale campagnes en een Large pakket voor grotere landelijke campagnes. Ook wanneer je speciale maatwerk wensen hebt voor een grotere maatwerk campagne kan je bij ons terecht.

Meer informatie over onze Adwords pakketten?