Luchtvideo Drone Promo | Makelaar

Drones worden steeds vaker door makelaars gebruikt. Steeds meer kom je op internet drone lucht video’s tegen van huizen die te koop staan.

Met een drone video bekijken we het huis of bedrijfspand vanuit een ander perspectief. Vanuit de lucht bekijk je de omgeving rondom een huis of kantoorgebouw veel sneller. Indien de locatie het toe laat passen wij luchtvideobeelden toe in onze producties.

WAT IS EEN DRONE?

Een drone is een kleine, gemakkelijk te bedienen, elektrische helikopter. Met een drone maakt Vizicom fraaie luchtopnamen van huizen, bedrijfspanden of nieuwbouwprojecten. De opnames vanuit de lucht geven de videoproducties extra dynamiek. Uit diverse onderzoeken blijkt dat de drone opnames de verkoop van een woning zal bevorderen.

PRESENTATIE

Dankzij het grote online aanbod wordt presentatie van een huis steeds belangrijker voor een makelaar. Waar je vroeger alleen de keuze had uit het aanbod van je lokale makelaars en door je omgeving af te struinen, heb je nu een onvergelijkbaar online aanbod.

Een makelaar moet iedere kans aangrijpen om zijn presentatie te verbeteren, want een betere presentatie zal altijd positieve invloed hebben op de interesse in zijn aanbod.

Video

Op de online verzamelsites, zoals Funda.nl, vind je van ieder huis een ruime selectie, maar een goede luchtvideo is nog steeds eerder uitzondering dan regel. Video is het ultieme middel om het huis echt tot leven te brengen bij de toeschouwer.

Drone video laten maken

Met een drone maken we video opnames en foto’s vanuit een indrukwekkend perspectief. Huis en omgeving in één shot!

Spectaculaire luchtvideo laten maken met een drone?

We adviseren je graag over de mogelijkheden.
Laat ons weten wat je wilt.

Of bel ons op 06 – 40786420