Content learning platform

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-k9k19ahe’ admin_preview_bg=”]

E-learning software op maat

Jij weet als geen ander welke kennis en vaardigheden jouw professionals op de werkvloer nodig hebben. Natuurlijk zijn ze top-of-mind, maar wat als er een nieuwe machine wordt aangeschaft? Dan is het wel zo fijn dat iedereen deze op de juiste manier weet te gebruiken.

Of valt er nog winst te behalen in het klantcontact? Je wilt het liefst dat er op een consistente wijze wordt gecommuniceerd. E-learning zorgt ervoor dat jouw professionals, op een interactieve en flexibele manier, aan het gestelde leerdoel werken.

Het e-learning platform: kennismaken met online leren

E-learning staat voor electronic learning. Het is een online leeromgeving dat (vaak) in de “cloud” wordt gehost. De gebruikers kunnen inloggen vanachter hun computer of laptop, maar bijvoorbeeld ook via een tablet/smartphone. Op een e-learning platform kunnen zij niet alleen leren en testen maken op de ouderwetse manier, maar bijvoorbeeld ook aan de hand van interactieve video’s, geluidsfragmenten en icoontjes en afbeeldingen.

Het enige dat de gebruikers nodig hebben is internet en een webbrowser. Met hun eigen gebruikersnaam en wachtwoord kunnen ze vervolgens inloggen op hun eigen overzichtspagina. Hier kunnen ze zien welke cursussen ze bijvoorbeeld nog moeten volgen, of welke ze al gehaald hebben. De werkgever heeft het complete overzicht en kan van elke werknemer precies zien wat de stand van zaken is.

Wat biedt het e-learning platform Vizicom?

Vizicom is een online platform die we op maat maken, waarmee organisaties en opleiders e-learning gebruiksvriendelijk kunnen aanbieden aan hun medewerkers.

Iedere werkneme kan simpel inloggen op het e-learning platform, gewoon wanneer hij dat zelf wil. Werknemers krijgen dus veel vrijheid; zij kunnen zelf bepalen wanneer zij leren. In hun eigen tempo kunnen zij het gehele leerproces doorlopen.

Niet alleen voor de werknemers is het e-Learning platform een fijne leeromgeving. Ook voor jou als werkgever werkt het e-learning platform prettig. Via heldere dashboards en rapportages heb je bijvoorbeeld altijd inzicht in de vooruitgang die werknemers boeken. Zo kan je altijd een vinger aan de pols houden en bijsturen waar nodig. Het platform wordt in HTML gemaakt en is in jouw website te integreren.

[/av_textblock]

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_image src=’https://vizicom.nl/wp-content/uploads/2020/04/ELearning-platform-LT.png’ attachment=’10689′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-k9k19smn’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_full]