Content bedrijfsapp

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ka2fwau1′ admin_preview_bg=”]

De kracht van een bedrijfsapp

[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ka2fyzxf’ admin_preview_bg=”]

Betere marketing en klantenbinding? Jouw bedrijf in ieders broekzak?

Met een bedrijfsapp  ben je altijd aanwezig op het favoriete communicatiemiddel van de klant, die interesse heeft in jouw bedrijf. Met “1 klik” kunnen zij je bellen, mailen en jouw producten en diensten bekijken, kopen en reserveren. Een app heeft veel voordelen, variërend van betere klantenbinding tot extra omzet en je laat aan je klanten zien dat je met je tijd meegaat.
[/av_textblock]

[av_image src=’https://vizicom.nl/wp-content/uploads/2020/05/Bedrijfsapp-Vizicom.png’ attachment=’10915′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=’av-hover-grow’ link=’page,1267′ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ka2fzmfm’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=’#efe0d7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-ka2h73a3′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ka2gqqkg’ admin_preview_bg=”]

Bedrijven met een app zijn veel dynamischer in hun marketing en klantenbinding

Een app kan laten zien of een klant in de buurt is en kan locatie gebaseerde push berichten sturen, zo zoek je zelf de interactie op met de klant. Heb je uitverkoop? biedt je een gratis koffie of korting aan als ze je winkel of restaurant bezoeken. Een push bericht wordt altijd gezien, ook als de app niet open staat en heeft dus een groot effect.

Je bedrijf binnen handbereik

Met een app hoef je niet altijd verbonden te zijn met internet om te kunnen functioneren. Handig want de klant heeft zijn smartphone altijd bij zich. Het is gemakkelijk in het gebruik en levert een goed inzicht in het bestedingspatroon van jouw klanten en medewerkers en jij hebben altijd alle informatie bij de hand doordat al je bedrijfsinformatie in de app opgeslagen worden. Je kan hier de marketing op aanpassen, dit vergroot de kans dat je jouw klanten vaker terug gaat zien. Daarnaast kunnen ook klanten gemakkelijk informatie opzoeken over jouw onderneming, bijvoorbeeld via je activiteitenkalender, productcatalogus of de geschiedenis van je bedrijf.

Voordelig reclame maken!
Een populaire app zal veel bekeken en gedownload worden in de store. Je kunt je app op een relatief goedkope manier gebruiken voor promotiedoeleinden. Toon bijvoorbeeld je nieuwste banner of clip. Of genereer een QR-code en koppel deze aan een speciale actie waarvan alleen jouw app-users gebruik kunnen maken. Laat de wereld kennismaken met alle voordelen en mogelijkheden van jouw app en deel vervolgens al je nieuwe informatie met hen.

Delen van informatie via Social Media, email en sms
Je telefoon- of tabletscherm is niet erg groot  maar met de juiste app-oplossingen zijn zelfs de grootste catalogi en galerijen goed zichtbaar. Ziet iemand een leuk product of wil iemand via zijn of haar smartphone die leuke actie van jouw bedrijf delen? Dan zorgt een app er binnen een handomdraai voor dat jouw bedrijfscontent op sociale media de informatie  via email of een sms.

Daarnaast heeft de bedrijfsapp specifieke features en dus voordelen voor je bedrijf: Je stroomlijnt processen, zowel intern als met de klant. Je verhoogt de productiviteit in je bedrijf. Je werkt efficiënter, ook wat kosten betreft.
[/av_textblock]

[/av_section][av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ka2h9ssf’ admin_preview_bg=”]

Wil je een bedrijfsapp ontwikkelen? Dan kies je tussen een web, native of hybride app

Er zijn veel (tussen)vormen qua techniek om mobiele apps te ontwikkelen, maar de drie hoofdgroepen zijn een native app, een webapp en een hybride app. Hieronder staat een korte beschrijving van deze drie.

Native app voor iOS of Android

Native apps bieden de beste belevingvoor de gebruikers op smartphone en tablet.

De app maakt maximaal gebruik van alle beschikbare functionaliteiten van het apparaat. Je hebt er niet persé internet voor nodig hebt om hem te kunnen gebruiken.

Je kan gebruik maken van platform specifieke functionaliteiten, zoals notificaties, push, camera

Beste beleving

Per platform (Apple iOS, Android, Windows mobile) moet er ontwikkeld worden.

Nadeel

Meest kostbare methode, doordat je losse apps ontwikkelt.
De app is minder goed te onderhouden, omdat je met meerdere implementaties zit van dezelfde app

Webapp

Webapp is een soort complexe website. De meest voordelige applicatie en eenvoudig te onderhouden.

Een webapp is niet te vinden in de App Store en kan dus worden gebruikt op alle platformen zolang je maar internetverbinding en een browser is.

Geen gebruik maken van platform specifieke functionaliteiten, zoals notificaties, push, camera

Eenvoudig te onderhouden

Multi platform geschikt (Apple iOS, Android en eventueel andere platformen) zowel voor smartphones, tablets als pc’s

Nadeel

Geen opslag van data op het toestel zelf, dus altijd verbinding met internet nodig
Geen distributie kanaal (store)
Toepassingen zijn alleen te ontwikkelen door gebruik te maken van HTML, technisch gezien dus ook beperkingen.

Hybride app

Een hybride app is een combinatie van een native app en een webapp. De vrijheid en flexibiliteit van een webapp en de kracht en het gemak van de plaatsing in een store.

Platform specifieke functionaliteiten zijn mogelijk. De belangrijke native functies zoals contacten, locatie en de camera kunnen met de applicatie geïntegreerd worden.

Vrijheid en flexibiliteit

Per platform (Apple iOS, Android, Windows mobile) moet er ontwikkeld worden. maar het grootste gedeelte van de app kan worden gebruikt om op meerdere platformen te draaien.

Nadeel

Hybride kan een reden zijn tot afwijzing van het plaatsen in de store.
Onderhouden van 2 omgevingen betekent meer kosten op de lange duur.

Meest gekozen is vaak een native app die het snelst werkt en het mooist is met de beste gebruikerservaring en beleving

De prestaties zijn beter dan een webapp of hybride app:
– snelheid van de app
– vloeiend werkende app
– goede optimalisatie voor het toestel en besturingssysteem

[/av_textblock]

[av_section min_height=” min_height_px=’500px’ padding=’default’ shadow=’no-border-styling’ bottom_border=’no-border-styling’ bottom_border_diagonal_color=’#333333′ bottom_border_diagonal_direction=” bottom_border_style=” custom_margin=’0px’ custom_margin_sync=’true’ custom_arrow_bg=” id=” color=’main_color’ background=’bg_color’ custom_bg=’#efe0d7′ background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” attachment=” attachment_size=” attach=’scroll’ position=’top left’ repeat=’no-repeat’ video=” video_ratio=’16:9′ overlay_opacity=’0.5′ overlay_color=” overlay_pattern=” overlay_custom_pattern=” av_element_hidden_in_editor=’0′ av_uid=’av-ka2h73a3′]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ka2gqqkg’ admin_preview_bg=”]

1. Inventarisatie

Iedere app begint met een goed idee

Of het idee er al is of nog moet worden bedacht, je doelstelling en doelgroep zijn altijd ons uitgangspunt. Elk project begint bij grondig en gericht onderzoek. We gaan samen uitzoeken welk probleem je nou eigenlijk met een app wilt oplossen.Na de eerste kennismaking volgt daarom een grondige inventarisatie van je wensen.

Deze vertalen we in een passende en transparante offerte. Vanuit onze professionele eigenwijsheid gaat deze offerte altijd gepaard met een advies voor de meest effectieve aanpak

2.Concept
Een goed concept is het halve werk

Hoe werkt straks uw app? Samen met jou brengen we het antwoord op deze vraag in kaart. Onze  designers vertalen de werking vervolgens in een passend functioneel concept.

Bij het creëren van een concept gebruiken we niet alleen onze creativiteit, maar ook onze kennis van, inzetbare technieken, mobiel gebruiksgemak en toegepaste marketing.

3.Design
Ontwerpen is meer dan een mooi plaatje maken

Hoe gebruiksvriendelijker de toepassing, hoe beter de app. Voor een scorend appdesign is een combinatie van creativiteit, technische kennis en usability vereist.Een goede app moet intuïtief aanvoelen. Daarom besteden we ook veel aandacht aan de user experience van de app.

Het doel van de appgebruiker is bij onze multimediadesigners altijd het uitgangspunt. Zo wordt het design van uw app meer dan een mooi plaatje.

4.realisatie
Van afbeelding naar applicatie

Tijd om de app te bouwen! Met de juiste technologie bouwen onze ontwikkelaars een app die zijn doel niet mist. Of het nu gaat om een eenvoudige interface of juist wilde plannen, onze developers vertalen het design altijd naar een werkende applicatie. Uiteraard binnen de overeengekomen tijdsplanning.

Voor ieder platform en toestel heeft VIZIaps specialisten in huis die uw app realiseren met de modernste beschikbare technieken.

 1. Implementatie
  Verder dan de appstores

Pas na uitvoerig testen geven we een app vrij en maken we deze vervolgens beschikbaar voor jouw doelgroep. Publiekelijk in de verschillende appstores of juist intern voor collega’s.

En ook na de publicatie brengen we je app verder. Viziapps biedt ondersteuning voor ontwikkelingen en updates adviseert je bij het verder ontwikkelen en vermarkten van uw app.

Ons veelzijdige team

Bestaat uit creatieve en technische professionals en biedt jou een mix van nuchterheid, creativiteit, innovatie en kwaliteit. We hebben ruim 10 jaar ervaring in de app markt. Het team wilt graag nieuwe dingen leren en toepassen, in plaats van snel terugvallen op kunstjes van vroeger. Wij zijn leergierig en staan overal voor open. Met onze magische krachten is geen uitdaging ons te gek!

Wat

We bouwen prachtige, complexe apps voor meer dan een schappelijke prijs met een goede, klantvriendelijke (na)service.Met ons brede kennis en ervaring in de software industrie hebben we een grote diversiteit aan software producten ontwikkeld voor de PC markt van lokalisaties voor de BBC, Flash games voor Sanoma’s Disney Club, Declaratie software voor AND, Superkicks voor Super de Boer tot aan het doorzoeken van het internet voor SENA.

Met de opkomst van de mobiele telefoon en later de tablets zijn we steeds meer en meer richting het ontwikkelen van apps gegaan ook hier hebben we inmiddels apps in allerlei categorieën ontwikkeld en voor elk platform zoals digitale kinderboeken zowel in eigenbeheer als voor klanten met titels als ‘Meneer Big en het Gouden Ei’, ‘Dierendorpje’ en ‘Stuiterbal’ maar ook digitale magazines voor o.a. Snowplaza, Heineken en Oor en natuurlijk een grote hoeveelheid aan zakelijke apps voor o.a. de olie en gas industrie

Waarmee

Met veel tools en software zoals:

 • Visual Studio
 • Client/Server
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Active Directory
 • C#
 • Native apps (Xamarin)
 • Cloud based
 • Educatief, infotainment, zakelijk,
 • Ontwerp, implementatie, distributie en onderhoud

We zijn goed in het analyseren van de problemen en uitdagingen die spelen bij een klant. We gaan graag op onderzoek uit, om te ontdekken welke functionaliteiten een app moet hebben om succesvol te zijn voor onze opdrachtgever.

Een app moet functioneel zijn; dit zorgt dat de app zo snel mogelijk terug verdiend kan worden. Doordat de app werknemers bepaalde taken uit handen neemt en hen productiever maakt. Doordat de app tijd bespaart. Of doordat de app een bepaalde groep klanten beloont voor hun loyaliteit.

We geven eerlijke adviezen, ook als dit betekent dat er minder werk voor ons uitkomt. We zijn realistisch en transparant in onze inschattingen, zodat het voor jou snel duidelijk is waar de grootste kostenposten zitten. Ons doel is een tevreden klant, die terugkomt bij een volgend project!
[/av_textblock]

[/av_section][av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=” av-medium-font-size=” av-small-font-size=” av-mini-font-size=” av_uid=’av-ka2hqvx2′ admin_preview_bg=”]
VIZIapps is een onderdeel van Vizicom

Wij zijn een oplossing- en doelgericht no-nonsense software ontwikkel-studio met meer dan 20 jaar ervaring en die doen wat we beloven. Samen met jou doorlopen we het ontwikkelproces van ontwerpfase tot oplevering. In elke fase voorzien wij je graag van deskundig advies zodat het uiteindelijke resultaat goed te realiseren is en volledig voldoet aan uw wensen en eisen.

Graag maken wij kennis met jou. Bel of mail ons: vaak begint het met een kopje koffie…

Laat ons weten wat je zoekt en wat je wilt bereiken.

Neem contact op:

✉  vera@vizicom.nl

+31 (0) 6 407 864 20
[/av_textblock]

[/av_one_full][av_hr class=’short’ height=’50’ shadow=’no-shadow’ position=’center’ custom_border=’av-border-thin’ custom_width=’50px’ custom_border_color=” custom_margin_top=’30px’ custom_margin_bottom=’30px’ icon_select=’yes’ custom_icon_color=” icon=’ue808′ font=’entypo-fontello’ av_uid=’av-ka2hudep’ admin_preview_bg=”]

[av_one_fourth first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_image src=’https://vizicom.nl/wp-content/uploads/2020/04/Vera-Vizicom-content-creatie-bureau.png’ attachment=’10490′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’page,31′ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ka2hpscs’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[av_image src=’https://vizicom.nl/wp-content/uploads/2020/05/Trainingen-content-Vizicom.png’ attachment=’10873′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” link=’page,10838′ target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ copyright=” animation=’no-animation’ av_uid=’av-ka2hpscs’ admin_preview_bg=”][/av_image]

[/av_one_fourth][av_one_fourth min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ row_boxshadow=” row_boxshadow_color=” row_boxshadow_width=’10’ link=” linktarget=” link_hover=” padding=’0px’ highlight=” highlight_size=” border=” border_color=” radius=’0px’ column_boxshadow=” column_boxshadow_color=” column_boxshadow_width=’10’ background=’bg_color’ background_color=” background_gradient_color1=” background_gradient_color2=” background_gradient_direction=’vertical’ src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_breaking=” mobile_display=” av_uid=”]

[/av_one_fourth]