Duurzame content of informatie maken en verspreiden om jouw potentiele klanten de kans te geven om van je bedrijf te proeven en hen zo te verleiden en overtuigen is de kern van mijn aanpak. 

 

Wij gebruiken contentmarketing om

✓ Het zichtbaar en vindbaar maken van je merk

✓ Het verstevigen van het merk

✓ Publiek kennis te laten maken met je aanbod

✓ Een positief beeld van je bedrijf te geven zodat je meer leads en omzet realiseert

Met meer dan 20 jaar ervaring als marketing en communicatie manager en als contentmarketeer ervoer Vera Brouwer dat we al jaren de vergelijking maken dat merken zich moeten gedragen als uitgever. 

 

Een stap in de goede richting, maar wat haar betreft inmiddels een achterhaalde vergelijking. Dat is een aanpak waarin een merk content maakt en verspreid via verschillende kanalen. Meestal tekstueel en in heel veel vormen. 

 

Allemaal individuele stukjes content. Wat we nodig hebben is een verhaal. Consistent gebracht in verschillende vormen. Een verhaallijn, herkenbaar met content dat smaakt naar meer – zoals een Align Watchwaardige contentserie.  

 

Vizicom is onafhankelijk, klantgericht en helpt bedrijven hun contentbeleving te ontwikkelen om een publiek op te bouwen.

Vizicom wordt vertegenwoordigd door flexibele communicatie professionals 

Video & animatie producenten, journalisten, marketeers, designers, copywriters, social media strategen, projectmanagers en software & hardware ontwikkelaars die ruime ervaring hebben opgedaan en hun sporen hebben verdiend in de communicatie voor overheid, bedrijfsleven en non-profit organisaties. Door ze in te zetten daar waar ze goed in zijn behalen we de hoogste kwaliteit.

 

Het begint met een plan

Door jarenlange ervaring met projecten ken ik de vele uitdagingen en valkuilen. Zo weet ik dat voorbereiding en projectmanagement essentieel zijn voor een snel en efficiënt verloop van een contentproject. Daarom start ik altijd met een voortraject en maken samen een plan van aanpak. Ik investeer in de werkzaamheden en zorg dat verwachtingen duidelijk zijn. Zo leggen we samen de basis voor kwaliteit: een efficiënt en succesvol project.

  •  

VIZICOM – Een unieke mix van content, technologie en design.

Perfect voor jou op maat gemaakt door onze creatieve breinen, ontwerpers en software en hardware specialisten.