Zakelijke Industrie Apps

De klant wilde zijn industriële management software, die gebruikt wordt voor constructie sites in de gas, olie en chemische industrie, uitbreiden met  mobiele apps voor gebruik on-site.

Vizicom Industriële Management Apps

Vizicom Industriële Management Apps

De zakelijke apps bevatten een interface naar het bestaande systeem en ontsluiten de data en functionaliteit on-site. Voorheen werden daar papieren handleidingen en formulieren voor gebruikt. De apps leveren deze digitaal aan de gebruiker en worden gebruikt voor inspecties, onderhoud en zogenaamde ‘plant walk-downs’.

De formulieren die de gebruikers voorheen met pen invulden moesten daarvoor worden gedigitaliseerd. Hiervoor hebben we een tool ontwikkeld waarmee de klant de bestaande Word, Excel en PDF formulieren kan omzetten naar een digitale versie. Via de zakelijke apps kunnen de gebruikers deze on-site invullen.

Door de vaak afgelegen locaties (raffinaderijen, boorplatformen) moeten de apps kunnen omgaan met gebrekkige netwerk connecties. Een extra vereiste was dat de zakelijke apps aan alle strenge beveiligingseisen moest voldoen.

Windows, Azure, Active Directory, Native

Ook een zakelijk Industrie App laten ontwikkelen?

We adviseren je graag over de mogelijkheden.
Laat ons weten wat je wilt.

Of bel ons op 06 – 40786420