Flyer, folder en poster

herkenbaarheid en indruk maken

De reclame uiting moet opvallen en prikkelen. Daar zorgen wij van Vizicom voor! De vormgeving en de visuele identiteit vormen voor een belangrijk deel het gezicht van je bedrijf. Bij het ontwerp van je reclameboodschap houden wij je huisstijl natuurlijk goed in de gaten om een optimale herkenbaarheid te waarborgen. 

 
Flyer laten maken: vanaf €299,-

Een flyer is een ideale uiting om een korte boodschap over te brengen, bijvoorbeeld de aankondiging van een event of de introductie van Je bedrijf. Een flyer laten maken kan op verschillende formaten, van A6 tot A3, waarbij A5 en oversized A5 de meest gangbare formaten zijn.

 

Een flyer laten maken is mogelijk vanaf € 299,- afhankelijk van de complexiteit en de grafische uitdaging. Vraag een offerte aan via het  offerteformulier voor een prijs op maat.

 

Folder laten maken; vanaf €399,-

Wil je je producten of diensten aan de bestaande doelgroep of nieuwe klanten aanspreken met een huis-aan-huis uiting? Dan is een folder laten maken het beste wat je kunt doen! Een folder biedt immers genoeg ruimte om je aanbod op uitgebreidere wijze aan te prijzen.

 

Een folder laten maken is mogelijk vanaf €399, afhankelijk van de complexiteit, het aantal pagina’s en de grafische uitdaging. Vraag een offerte aan via het offerteformulier  voor een prijs op maat.

 

Poster laten maken; vanaf €249,-

Heb je een feest of event dan zijn posters de ideale uiting om dit aan te kondigen of voor het geven van een posterpresentatie. Een poster laten maken is mogelijk vanaf €249, afhankelijk van de complexiteit en de grafische uitdaging. Vraag een offerte aan via het offerteformulier  voor een prijs op maat.

 

Pakkende teksten nodig?

Naast het ontwerp van alle denkbare uitingen verzorgen we ook pakkende, commerciële en zoekmachine-vriendelijke teksten voor je website of reclame uitingenen.

 

Reclame- en promotiedrukwerk

Indien gewenst verzorgen wij tevens het bedrukken van je reclame en beurspromotie. Wij adviseren je graag op het gebied van papierkwaliteit, oplagen en speciale afwerkingen.

 

Flyer, folder en poster laten maken

Wij ontwerpen flyer, folder, brochure of beurspromotie. Je doelgroep en doelstellingen staan hierin centraal. Vizicom neemt graag alle zorg uit handen. Van ontwerp tot drukwerk. 

MEER WETEN OVER RECLAME ONTWERP?

Ja, neem contact met me op

FLYER, FOLDER EN POSTER LATEN MAKEN