Brochure laten maken

Toon je producten, acties en aanbiedingen

Informeer je klanten over je producten, acties en aanbiedingen

Naast een website van je bedrijf blijft gedrukte- en print media als brochures, folders, leaflets nog steeds zeer belangrijk om klanten te informeren van je producten, acties en aanbiedingen.


Als een folder of flyer te klein is om je nieuwe collectie of een complete assortiment te laten zien aan je klanten, dan is een brochure het perfecte communicatiemiddel voor je.

 

Brochure maken; vanaf €499,-

Er komt veel kijken bij het maken van een brochure. Vizicom heeft meer dan 20 jaar ervaring met het maken van brochures voor diverse organisaties, van klein tot groot! Wij hebben verstand van drukwerk, de mogelijkheden en papiersoorten en maken je brochure op in een speciaal opmaakprogramma. Een brochure laten maken is al mogelijk vanaf € 499,-. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een prijs op maat.

 

Onze werkwijze; van idee tot ontwerp tot drukwerk

Inventariseren Voordat we van start gaan met de brochure bespreken we eerst je wensen, de mogelijkheden en het kostenplaatje. 

 

Aanleveren & overleg Je levert ons de teksten, afbeeldingen en omschrijving per email aan, wij nemen deze telefonisch of per email met je door om een beeld te krijgen van de ontwerpwensen. Hier letten wij met name op het beoogde doel en uitstraling van jouw uiting.


Ontwerp, het eerste concept Wij maken binnen 2-4 werkdagen een professioneel en hoogwaardig ontwerp op. De concepten sturen we naar je e-mail adres.


Revisie, aanpassen naar wens Gedurende enkele revisie rondes kunnen eventuele wijzigingen worden doorgevoerd. Dit kunnen kleine wijzigingen zijn of een compleet nieuw ontwerp.


Drukken, offset gedrukt en aan uw deur bezorgd Als je tevreden bent wordt het ontwerp gedrukt, handzaam verpakt en aan je deur bezorgd. Het ontwerp wordt bewaard voor eventuele herdruk.

 

Brochure van A tot Z geregeld

Vizicom ontwerpt niet alleen een aantrekkelijke brochure voor je bedrijf, deze zal geheel in lijn van je logo en huisstijl van jouw bedrijf worden gemaakt. Desgewenst denken wij ook mee over de inhoud van de brochure en schrijven zelf de teksten. Wij werken met verschillende freelance tekstschrijvers en fotografen zodat wij een prachtig opgemaakte brochure van  van A tot Z kunnen maken.

Brochure laten maken

Design, content en ontwerp van je brochure moeten representatief zijn voor je bedrijf. Een brochure is een perfect communicatiemiddel om je nieuwe collectie of complete assortiment te laten zien! Wij ontwerpen graag jouw brochure.

MEER WETEN OVER BROCHURE ONTWERP?

Ja, neem contact met me op

BROCHURE LATEN MAKEN