Blog / nieuws Vizicom

online marketing alleen voor grote bedrijven?

 

Veel ondernemers denken dat online marketing alleen voor grote bedrijven is. Maar als je wilt blijven groeien als ondernemer zal je jezelf ook online als expert van je producten en diensten moeten laten zien en dit online tonen.

Mensen doen zaken met mensen

Met mijn 15 jaar marketing- en communicatie achtergrond en door mijn 12 jaar ervaring als eigenaar van een MKB bedrijf, geloof ik sterk in het verkrijgen van meer klanten door zaken te doen met echte mensen. Ook mensen online zie ik als echte mensen. Ik geloof in authenticiteit en kwetsbaarheid.

 

Meegaan met marktontwikkelingen

Zelf kom ik uit een ondernemersgezin en heb ik al jong geleerd dat je als ondernemer alle zeilen moet bijzetten om de concurrentie voor te blijven en alert in moet spelen op marktontwikkelingen en veranderingen zoals nu ook op het gebied van internet en online marketing.

Digitale tijdperk

Digitale ontwikkelingen volgden elkaar de afgelopen jaren in een sneltrein op en deze zullen onverminderd doorgaan. Dit heeft grote gevolgen voor het verkoopproces. Er worden namelijk geen diensten maar oplossingen verkocht.

De klant heeft een eigen stem gekregen

De klant staat centraal en heeft door de opkomst van social media een eigen stem gekregen. Ga zelf maar na: voordat je een nieuw product wilt gaan aanschaffen vergelijk je toch minstens 5 websites? De klanten kopen tegenwoordig producten op een heel andere manier dan 20 jaar geleden. 

Je zal dus online mensen echt als mensen moeten gaan zien. De klanten hebben behoefte aan oprechtheid, verbindingen en vertrouwen. De kunst is om mensen naar je toe te laten komen. Deze eigentijdse manier past bij de moderne tijd.
 

Juist inzetten van marketing, kanalen en content 

Vaak besteden organisaties veel geld en energie aan tal van middelen, maar staan die middelen ook in dienst van de strategie en de kernwaarden van de organisatie? Zijn het wel activiteiten die bijdragen aan de kernwaarden? Hoe vertaal je de kernwaarden naar marcom activiteiten?

 

Ik ben ervan overtuigd dat als je de juiste content, middelen en kanalen inzet je de juiste oplossing voor de klant levert; daarmee maak je het onderscheid! En dat maakt dat je klant bij je blijft terugkomen.

 

Heldere keuze door concrete benadering

Door het concreet maken van de kernwaarden van je product of dienst, zorg je ervoor dat je de juiste marketing kan inzetten en komen de kernwaarden tot hun recht.


Om al deze online uitdagingen optimaal aan te kunnen, help ik je graag in een eerlijk, open en oprecht adviesgesprek.

 

Tot gauw!

Vera Brouwer

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Owner Vizicom en Viziwebsite
 

Naam  
Email  
Telefoonnr.  
Wil jij ook weten hoe je content, middelen en kanalen moet inzetten?

Ben je benieuwd of ik je verder kan helpen? Heb je een vraag of wil je graag een gratis intakegesprek inplannen? Laten we dan kennismaken

 

Meer blogs

 

Over vizicom
gallery/2.vera-portret