Adverteren in Google Adwords

Zoekmachine adverteren zorgt voor direct verkeer op je site!

Google adwords

Direct website-bezoekers nodig? Of wil je jouw producten onder de aandacht brengen? Zoekmachine Adverteren heeft direct impact en is de meest meetbare vorm van marketing. Google AdWords uitbesteden? Maak gebruik van onze kennis zodat je hier zelf geen omkijken meer naar hebt.

Geen lange en moeilijke contracten!

Wanneer je een adwords-abonnement bij ons afneemt is de abonnementsperiode slechts 3 maanden. Na drie maanden ben je vrij om de campagne te beëindigen wanneer je niet tevreden bent met het resultaat. Echter doen wij er uiteraard alles aan om de campagne zo succesvol mogelijk voor je te maken zodat je veel langer klant blijft.

 

Bespaar tijd

Je hoeft geen tijd te investeren in de SEA van jouw website waardoor het mogelijk is om verder te gaan met jouw eigen werk.

 

Minder kosten, meer leads

Vaak adverteren ondernemers in de verkeerde regio, met te brede zoekwoorden en geven geld uit aan onnodige kliks. Wij richten alles goed in en zorgen dat je alleen geld uitgeeft aan kliks van mensen die écht op zoek zijn naar jouw product of dienst.

 

Ontzorgen

Om een website succesvol te laten zijn is het belangrijk dat deze voldoende bezoekers trekt. Met onze gecombineerde kennis van SEO/SEA en Website development kunnen wij je ontzorgen op alle vlakken.

 

Eerlijke prijzen

We hanteren transparante en eerlijke prijzen;

 

Prijs vanaf  €140,-

VRAAG INFORTMATIEPAKKET AAN

Ja, neem contact met me op

Zoekmachine adverteren google Adwords