gallery/viziwebiste  rgb

We stellen ons even voor: Viziwebsite


Viziwebsite is een kleinschalig bureau voor webdesign in Breukelen, provincie Utrecht. We bouwen websites voor Utrechtse ondernemingen, voor bedrijven uit de regio en voor klanten uit het hele land. We zijn onderdeel van het moederbedrijf Vizicom en we hebben al veel websites gebouwd voor uiteenlopende projecten en opdrachtgevers.


Wij bouwen websites


Wij, dat zijn: een handjevol programmeurs en webdesigners. We maken websites op maat, maar hebben de kracht van website templates ontdekt. We hebben 8 templates doorontwikkeld tot websitemodellen die technisch en visueel geperfectioneerd zijn en natuurlijk allemaal responsive! In sommige gevallen vereist een website een geheel eigen ontwerp of een compleet andere database. Voor die opdrachtgevers ontwerpen en bouwen we graag een website op maat. Door flexibele frameworks kunnen we elke website maken die je maar wilt.

 

Responsive design

 

Ze zien er dus op elk beeldscherm goed uit: op mobiel, tablet, laptop of op desktop. Ook achter de schermen zijn onze website templates goed op orde. De HTML-code is netjes en vrij van vervelende bugs of haperingen. Bovendien is de code geoptimaliseerd voor gebruik in verschillende browsers. En last but not least: onze websitemodellen zijn perfect ingericht voor zoekmachine-optimalisatie (SEO). Zodat je website straks beter vindbaar in Google is.

 

Geen idee hoe je huidige website überhaupt oogt op smartphones en tablets? Ga naar Screenfly, vul je URL in, klik op GO, selecteer een tablet of smartphone en je ontdekt hoe mobiele bezoekers je website zien.

 

Makkelijk een unieke website

 

Onze website-layouts zijn zo ontworpen dat er makkelijk een unieke website van gemaakt kan worden. Doordat we je logo en huisstijl integreren, kleuren doorvoeren en aanpassingen maken in de interface, krijgt je website een hele eigen look.

 

Snel een betaalbare website


Viziwebsite kan dankzij deze werkwijze snel en betaalbare websites leveren, iets wat voor veel opdrachtgevers een must is. We leveren altijd binnen een week op. Bovendien bieden we veel extra opties waarmee we onze klanten kunnen helpen bij het vullen en optimaliseren van hun website. We verzorgen je huisstijl ontwikkeling en helpen je bij (SEO)-copywriting. We werken nauw samen met getalenteerde vormgevers en professionele tekstschrijvers en op die manier kunnen we zelfs kant-en-klare websites opleveren.


Persoonlijke service


Bij  Viziwebsite vinden we ons werk leuk. We houden van de kleinschaligheid van ons bedrijf en we dijen niet uit met onnodige sales- of accountmanagers. We doen de klantenservice helemaal zelf en we kennen al onze klanten goed. Support staat bij ons hoog in het vaandel. Als je er niet uitkomt staan we klaar voor je, via de mail of per telefoon.


Overtuigd? Meer weten?

Neem dan eens een kijkje