SoCial Media

 Klantenbinding en klantenwerving

Social media uitbesteden

Het succesvol inzetten van social media vraagt veel tijd en specifieke deskundigheid. Misschien wil je als organisatie zelf het meeste werk doen, maar wat nou als je daarvoor niet voldoende tijd hebt? Wij bieden je de mogelijkheid om social media actief in te zetten voor klantenbinding en klantwerving.

Klantenbinden en klantwerving zonder dat het je inspanning en tijd kost

Er besteden steeds meer van onze klanten hun social media marketing uit aan ons. Onze klanten willen echter wel weten wat wij voor hun gaan delen op Twitter, Facebook, Instagram en/of LinkedIn. Wij zoeken daarom iedere week naar interessant nieuws voor de doelgroep(en) van onze klanten en sturen dit eerst ter controle naar onze contactpersoon.

 

Ontwerp & Inrichten – Zakelijke profielen Sociale Media €195,- per kanaal

Wij maken graag je zakelijke profielen aan op social media. Voor een relatief klein bedrag heb je een professioneel design op social media.


Uiteraard is het ook mogelijk om 1 enkele profielpagina op een van de social media platforms door ons te laten inrichten. Wij maken het platform in je huisstijl en net als bij onze opstart pakketten zorgen we voor een eerste actieve opzet, door eenmalig je bestaande klanten en potentiële doelgroep te benaderen.

 

Social Media beheer

Social media beheer, dat is volledige ontzorging. Wij zorgen ervoor dat vanuit de gezamenlijk opgestelde strategie er steeds optimale en verrassende content word gecreëerd en ontworpen. Leuke graphics, filmpjes, interviews, weblogs, aanbiedingen en leuk verpakte productinformatie. We zorgen dat reacties en betrokkenheid rondom je uitingen ontstaan en ook worden gemonitord en beheerd.

 

Basis pakket €375,- per 4 weken (93,73 per week) + Opstartkosten: € 250,- eenmalig

 

  Social Media strategie
  Concurrentie analyse
  Doelgroep analyse
  Professionele opmaak / design
  Creëren en plaatsen content
  Monitoren reacties en impact
  Algemene doelgroepenselectie
  Maandelijks opzegbaar
  Werkzaamheden tot 3-4 uur p/w

 

Waarom Social media beheer door Vizicom laten verzorgen?

 

Al 6 jaar social media ervaring

Wij bedenken de berichten

Pas na je goedkeuring geplaatst

 

Heb je interesse om je social media uit te besteden, dan komen wij geheel vrijblijvend bij je langs om te praten over de mogelijkheden.

MEER WETEN OVER SOCIAL MEDIA UITBESTEDEN?

Ja, neem contact met me op

Social media uitbesteden