Online TEkst schrijver

Schrijven is communiceren en communiceren is een boodschap overdragen

Complexe materie begrijpelijk maken

Als moderne tekstschrijvers leggen we helder en eenvoudig de boodschap uit.

 

Juiste taalgebruik

Onze website en online tekstschrijver schrijft voor de doelgroep van de klant, niet voor de klant en gebruikt de woorden die de doelgroep gebruikt.

 

Kennis van contentmarketing

Zeker voor online media weet de schrijver van Vizicom hoe een artikel populair wordt. Er wordt een pakkende titel geschreven en er is kennis aanwezig hoe zoekmachine optimalisatie (seo) en social media werkt.

 

Technische vaardigheden

Onze tekstschrijvers zijn toptekstschrijvers; steeds vaker verwachten opdrachtgevers dat een schrijver teksten opmaakt in een CMS beheersysteem. Enige kennis van HTML en CSS is dan handig en ook als een tekstschrijver enige grafische kennis heeft om eenvoudige handelingen zoals het bijsnijden van een afbeelding kan uitvoeren.

 

SEO teksten laten schrijven

Als tekstschrijver voor het web spelen we nauwkeurig in op het zoekgedrag van je doelgroep, hun achterliggende behoeftes en de argumenten waar zij gevoelig voor zijn.

 

Teksten schrijven voor je website of online is niet eenvoudig en echt een vak apart

 Bij Vizicom werken we met verschillende ervaren schrijvers met ieder een eigen stijl; alles voor de juiste- en goed werkende tone of voice!

 

 Teksten laten schrijven

Website tekstschrijven is een vak apart, het is niet iets wat je er zomaar bij doet. De tekstschrijver moet goed kunnen communiceren; iedere opdracht is anders en een nieuwe uitdaging. Een tekstschrijver is altijd nieuwsgierig en wilt nieuwe dingen leren. Een schrijver zorgt dat de aandacht van de lezer vastgehouden wordt tot het einde; prikkelend, interessant of mooi geschreven. Waarom een tekst schrijver kiezen van Vizicom?

GOEDE TEKSTSCHRIJVER NODIG?

Ja, neem contact met me op

ONLINE TEKST SCHRIJVER