Marketing online communicatie

Informeer, enthousiasmeer en overtuig je doelgroep

Marketing Online Communicatie

Flyer, folder of poster

vanaf € 249,-

Zoek je een professionele partij die voor je een betaalbare flyer, folder of poster kan ontwerpen of laten maken.

Zoekmachine adverteren

Pakket prijs vanaf  €140,- p/m

 

Zorg direct voor meer bezoekers door middel van zoekmachine adverteren. We bouwen en optimaliseren campagnes zodat deze rendabel zijn!

Brochure laten maken

vanaf €499,-
 

Bij een brochure laten maken komt veel kijken. Daarom is een professioneel nodig die er verstand van heeft!

Promotiemateriaal

Prijs op aanvraag

 

Promotiemateriaal maken in de huisstijl van je organisatie? Online of Offline? We kunnen je zowel inhoudelijk als qua vormgeving ondersteunen.

Tekstschrijver

vanaf € 60,-

 

Het begint met jouw verhaal. Waar sta je voor? Wat is je doelgroep? Welke stijl past bij je bedrijf? Dat verhaal wordt de basis voor je nieuwe teksten. Goede SEO teksten zijn de basis van je marketing.

Social media

vanaf prijs
 

De identiteit van het bedrijf wordt vertaald in pakkende, deelbare, social media posts. Organisaties die “iets” met social media willen gaan doen helpen we graag bij het creëren van een passende strategie.

MARKETING ONLINE COMMUNICATIE EN CREATIE

MEER WETEN?

Of je nu op zoek bent naar meer klanten, een nieuw product of dienst in de markt zet of je bezoekers vaker wilt terugzien. Met de juiste communicatiestrategie en online marketing maken we een connectie met je doelgroep en verbeteren wij jouw relatie met de klant.

Communicatiestrategie

Bij de ontwikkeling van een communicatiestrategie gaan we altijd op zoek naar de belofte aan jouw doelgroep. Wat maakt jouw bedrijf of organisatie bijzonder voor andere mensen? Wat onderscheidt jou van de concurrenten? Een sterk merk blijft namelijk dichtbij haar kern om een zo herkenbaar mogelijk beeld bij de doelgroep te creëren.

gallery/2.soical-media-uitbesteden-
gallery/waarom bloggen_vizicom