Mobiele Apps

iOS / iPhone, iPad app maken & Android Apps ontwikkelen

Apps laten maken

Wil je een app laten maken en ben je op zoek naar een geschikte apps ontwikkelaar? Wij bedenken, ontwerpen en ontwikkelen mobiele applicaties en brengen deze binnen bereik van iedere zakelijke onderneming.

Vizicom is de aangewezen app ontwikkelaar in Utrecht als het gaat om het maken van een krachtige mobiele app. Wij begeleiden je door het gehele ontwikkeltraject. Daarnaast denken we graag met je mee omtrent het concept, design, ontwikkeling en promotie van je app. Afhankelijk van je wensen en behoeften kunnen wij zowel een native, hybride of web app voor je realiseren.

 

Met ons team apps ontwerpers en ontwikkelaars zijn we dagelijks bezig om het werk van onze opdrachtgevers gemakkelijker te maken. We ontwerpen samen met jou de app die optimaal bijdraagt aan je doelstelling. 

 

Apps geven een geweldige ervaring op gebied van snelheid, design, flexibiliteit en functionaliteit

 

Het gebruik van smartphones en tablets neemt nog steeds enorm toe, zeker ook op de zakelijke markt. Anders dan veel andere bedrijven, ontwikkelt Vizicom ook vooral grotere applicaties voor zakelijk gebruik.

 

Waarvoor kan je een mobiele App in zetten?

 

MEER WETEN OVER APP LATEN MAKEN?

VPP LATEN MAKEN iOS / iPhone, iPad app maken & Android Apps ontwikkelen
Ons team

Vizicom software ontwikkelaars ontwerpen al >20 jaar voor onder andere iOS, Android als Windows en hebben ruim 10 jaar ervaring in de app markt. We zijn oplossing- en doelgericht no-nonsense app ontwikkelaars die doen wat ze beloven.

 

Software producten reeds ontwikkeld PC markt

Met een brede kennis en destijds al met ruim 10 jaar ervaring in de software industrie hebben we in de begin jaren een grote diversiteit aan software producten ontwikkeld voor de PC markt van lokalisaties voor de BBC, Flash games voor Sanoma’s Disney Club, Declaratie software voor AND, Superkicks voor Super de Boer tot aan het doorzoeken van het internet voor SENA. 

 

Met de opkomst van de mobiele telefoon en later de tablets zijn we steeds meer en meer richting het ontwikkelen van apps gegaan ook hier hebben we inmiddels apps in allerlei categorieën ontwikkeld en voor elk platform zoals:

 

Digitale kinderboeken 

Meneer Big en het Gouden Ei

Dierendorpje

Stuiterbal

Digitale magazines
Snowplaza

Heineken en Oor

 

Zakelijke apps 

Olie en gas industrie

 

Werkwijze

Samen met jou doorlopen we het ontwikkel proces van ontwerp fase tot oplevering. In elke fase voorzien wij je graag van deskundig advies zodat het uiteindelijke resultaat goed te realiseren is en volledig voldoet aan je wensen en eisen.

 

Waarom apps door Vizicom laten maken

  Ervaren

  Nieuwsgierig en kritisch
  Oplossingsgericht
  Kwaliteit
  Flexibel
  Snelle service

 

Wij zijn leergierig en staan overal voor open; met onze magische krachten is geen uitdaging ons te gek. 

 

Als je een project of probleem hebt waarmee we kunnen helpen, dan horen we graag van je. We nemen snel contact op om je wensen te bespreken en te verkennen of we een goede match zijn.

Dienstverlening

Verleen betere diensten aan je klant. Een mobiele App biedt ondersteuning voor je dienstverlening

Verkoop

Door een mobiele App kan je producten mobiel aanbieden aan je klanten en ze gelijk aankopen laten doen

Bedrijfsmatig

Gebruik een mobiele App bedrijfsmatig en laat je bedrijf sneller en efficiënter werken

Marketing

Gebruik een mobiele App voor marketing doeleinden en laat gebruikers enthousiast worden over je dienst

gallery/apps laten maken software  ontwikkelen_vizicom