All-in-one website

Responsive; geschikt voor alle apparaten

website laten maken

All-in-one website laten maken; vast tarief €599,-

 

Viziwebsite - onderdeel van Vizicom -ontwerpt websites met als voornaamste doel het vergroten van je online vindbaarheid en het verhogen van conversie. Voor €599,-  bieden wij een All-in-one website pakket op het gebied van website ontwerp, ontwikkeling.


Je eigen website beheren met ons gebruiksvriendelijke CMS

We leveren je website inclusief Content Management Systeem (CMS). Ons systeem is ontwikkeld met als doel het de websitebeheerder zo makkelijk mogelijk te maken. In enkele klikken maak je een nieuwe pagina aan en verander je de inhoud van een bestaande pagina. Met behulp van een CMS kun je eenvoudig zélf je website bijhouden. Je hoeft hiervoor geen kennis te hebben van programmeertalen. Uiteraard bieden we gratis support bij het inrichten en bijhouden van je website. Dit CMS is bedacht & ontwikkeld voor gemak, snelheid en optimale vindbaarheid. Als Wordpress, maar dan nét iets mooier & makkelijker.

 

Goed gevonden worden? Onze websites zijn geoptimaliseerd voor Google

Als je een website laat maken, wil je natuurlijk dat je goed gevonden in de zoekmachine's wordt. Daarom zijn de websites die wij opleveren technisch geoptimaliseerd voor Google. Hierdoor wordt alle content goed geindexeerd door Google en wordt je website makkelijk gevonden. Daarnaast bevat ons CMS verschillende tools en functionaliteiten waarmee de vindbaarheid nog verder wordt verbeterd. Zo heeft elke pagina een SEOchecker die controleert of alles goed staat ingesteld voor het trefwoord waarop je gevonden wilt worden en genereert het systeem automatisch een dynamische sitemap.

 

Responsive webdesign, je website is geschikt voor alle apparaten!

Wij maken je website uiteraard responsive. Een responsive website wordt optimaal weergegeven op tablet en mobiele apparaten. Dit komt ten goede van de gebruiksvriendelijkheid en vergroot het succes van een website.

 

Alles wat je nodig hebt zit gewoon standaard in ons pakket; inclusief alle modules

 

BEHEERSYSTEEM Makkelijk zelf alles aanpassen

WEBLOG Deel elke dag je passies

PRODUCTOVERZICHT Product/project/vacature

NIEUWSOVERZICHT Laat altijd weten wat er speelt

FOTOALBUM Prachtige collages plaatsen

FORMULIEREN Makkelijk formulieren maken

STATISTIEKEN Google Analytics integratie

MULTITAAL  Je website in alle talen

SHARE MODULE Laat je content delen

AFGESCHERMDE PAGINA'S Leden met loginmogelijkheid

AANGEMELD BIJ ZOEKMACHINES Automatische indexering

AUTOMATISCH GEOPTIMALISEERD voor alle zoekmachines

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE TOOL Alle SEO onder controle

 

Met ons all-in websitepakket van €599,- ben je in 1x klaar!

 

Bekijk tariefopbouw op viziwebsite.nl

 

Wil je een professionele en responsive website laten ontwerpen tegen een betaalbare prijs, goede service en compleet op maat gemaakt? Dan ben je aan het juiste adres bij Vizicom, gevestigd in regio Utrecht

MEER WETEN OVER WEBSITE LATEN MAKEN?

 

Enkele voorbeelden
website laten maken mooi design professioneel